Hyaluron+Collagen 100db kapszula

FLAVIN7 WEBÁRUHÁZ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK Hyaluron+Collagen 100db kapszula


Hyaluron+Collagen 100db kapszula
Cikkszám:1596
Bónuszpont:11,6
Ára: 3 680 Ft
Üde külső, elégedett belső!
SZÉPSÉG TITKA AZ EGÉSZSÉGBEN REJLIK!

SZÉPSÉGÜNK IGAZI TITKA, A KECSES FORMA ÉS BŐRÜNK FIATALSÁGA


Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben
3 kapszula
Kollagen: 1332mg
Hyaluronsav(90%):30mg
Összes polifenol: 4,5mg
Ebből: - Flavonoid: 3,15mg
Rezveratrol: 0,00225mg
9 kapszula
Kollagen: 3996mg
Hyaluronsav(90%):90mg
Összes polifenol: 13,5mg
Ebből: - Flavonoid: 9,45mg
Rezveratrol: 0,0067mg

Felhasználási javaslat: 3x1 kapszula/nap ill. maximálisan 3x3 kapszula/nap. Bő vízzel lenyelni.

HYALURON COLLAGEN
Üde külső, elégedett belső!
Szépségünk igazi titka, bőrünk fiatalsága!


Mi a hyaluronsav?
-----------------------------
A hyaluronsav egy természetes poliszacharid, amely minden szövetünkben megtalálható. Az enberi testben többek között vízmegkötő, illetve az ízületekben és izmokban síkosító szerepet tölt be. A kötősöveti sejtek és az ízületekben a hialinporc sejtek folyamatosan termelik a hialuronsavat, de az életkor előrehaladtával termelődése fokozatosan csökken.

A hyaluronsav eloszlása a szervezetben:
- 56 % a bőrben;
- 35 % az izmokban és csontokban;
- 9 % máshol, például az ízületi folyadékban, stb.


A hyaluronsav feladatai:
- biztosítja a bőr és kötőszövetek víztartalmát, rugalmasságát, hidratálja és segíti a tápanyagok szállítását,
- lehetővé teszi az ízületi folyadék viszkozitását, ezáltal csökkenti a súrlódást az ízületekben a porcok felszínén, hozzájárul az ízületek rugalmasságához, mozgékonyságához.

XX. század elejétől kezdődő kutatások eredményeként a 80-as évektőlnyílvánvalóvá vált, hogy komoly lehetőségek rejlenek hialuronsavban, mivel olyan tiszta anyagról van szó, amely nem okoz irritációt.
A kilecvenes évek már a hialuronsav származékok évtizedévé vált. Mindezekben a hialuronsavval kapcsolatos kutatásokban vezető szerepet játszott Dr. Balázs Endre magyar kutatóáltal irányított tudóscsoport.

Bőrünk fiatalsága
---------------------------
Ahogy öregszünk a szervezetünkben termelődő kollagén működőképessége lelassúl.flavin A szervezet kollagén termelése 30 éves kor körül már minimális. Vízmegkötő képessége ekkor már csökken, ezáltal a bőr rugalmatlanná válik. Ekkor jelennek meg az apró ráncok, barázdák.
Akár azt is mondhatjuk, hogy ez az ifjuság forrása, hiszen elsősorban ez a fehérje segít a ráncok elsimításában.
A ránc a bőrben levő kollagén és elasztin együttes munkájának megszűnésével keletkezik. A bőr hidratáltságának hiánya a ráncok kialakulásában már a 20-as éveinkben is jelentős szerepet játszik.
Mára több kutatás is napvilágot látott a kollagén bőrszövetre gyakorolt hatásávakl kapcsolatban. Az egyik ilyen során a kutatók egészséges japán nőknek napi 10gramm kollagént adtak, illetve egy csoport placebót, és 60 nap során figyelték a bőr hidratáltságát. a placebó csoporthoz képest egy fokozatos javulás volt megfigyelhető a kollagén fogyasztóknál a bőr vízmegkötő képességében, amit a kollagén alkalmazásának lehet betudni.

Mi a kollagén?
----------------------
A kollagén egy nagy teherbírású , rostos protein, amely az egyik fontos alkotóeleme a csontoknak, porcoknak, ízületeknek, inaknak, szalagoknak és egyéb kötőszöveteknek (bőr, köröm, haj) Valójában a kollagén teszi ki a teljes test protein mennyiség 50 %-át.
Támasztja és rugalmassá teszi a különféle szöveteket.
Olyan egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező fehérje, amely hosszú rugalmas szálakat alkot például a csontrendszerben, melyek szekítószilárdsága vetekszik az acéléval.

Porcok ízületek védelme
...................................
Az életkor előrehaladtával a szervezet nem termel elegendő kollagént a porcok, ízületek épségben tartásához. Ennek okán és a folyamatos terhelés következményeként a csontvégeket borító porcok elvékonyodnak, kopnak, töredeznek a porcszövet anyagcseréje lassúl. Így alakul ki a porckopás és vele együtt a fájdalom.
Előrehaladott stádiumban levő artrózisban az ízületi sejttörmelék az ízületet gyulladásba hozhatja, ezáltal a kopási folyamat méginkább felgyorsul.
Ez a folyamat azonban nem feltétlenül csak az idősebb korúaknál kezdődhet el. Oda kell figyelniük mindazoknak, akik intenzíven sportolnak, vagy nehéz fizikai munkával terhelik túl az ízületeiket.
Számos klinikai tanulmány találta értékesnek a szájon át bevitt kollagént.A publikált eredmények bizonyítják a kollagén hasznát a porckopás ellen, mely a bél nyálkahártyályán keresztül szívódik fel, és a porcokban összegyülve megteremti az ízület egészségét. Az egyik kutatás azt is kimutatta, hogy a kollagén csökkenti az olyan paramétereket, mint fájdalom, aminek negatív hatása van a sport-teljesítményre. Mindez olyan sportolóknál nyert bizonyítást, akinél nem volt kimutatott ízületi betegség mégis fájdalommal küzdöttek.

A termék alkalmazás előtt forduljunk szakemberhez!
A fitoterápia korszerű lehetőségei az alkalmazott természettudományok, a kísérleti és a klinikai orvostudomány módszerein alapulnak. A gyógynövények felhasználása előtt fontos azonban tudnunk, hogy a gyógynövények - nem "csodaszerek", csak helyes indokkal és helyes módszerrel alkalmazva gyógyítanak. Szakszerűtlen használatuk különböző problémákhoz vezethet. Egyes gyógynövények együtt adása fokozhatja, illetve kiolthatja egymás hatását, ezért szakértő közreműködése szükséges. Amennyiben tehát bármilyen gyógynövényből nyugtató vagy stresszoldó hatású teát vagy készítményt fogyasztunk, azelőtt mindenképpen konzultáljunk kezelő-, vagy háziorvosunkkal.


3.680 Ft
darabszám:FLAVIN7 WEBÁRUHÁZ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK Hyaluron+Collagen 100db kapszula

vissza a címoldalra A kosár tartalma
 


Név:
E-mail:
 
 
 


flavin7-vitamin.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérkép
ingyen honlap
Powered by lapunk.hu