Website Maker


CRYSTAL GOLD

Arany kolloid


A Flavin 7 Crystal Gold nevű arany-kolloidja nagyon jó gyulladáscsökkentő, hangulatjavító és fiatalító hatású, ezen kívül javítja az agyi funkciókat, antioxidáns hatása szintén erős.


Összetétele: tisztított víz, arany por, aszkorbinsav, stevia

Napi adag: 20-50ml/nap


Az aranykolloid segíthet enyhíteni az ízületi gyulladással járó fájdalmakat, továbbá nyáktömlőgyulladás, reuma és íngyulladás során jelentkező tüneteket csökkentheti. Az arany-kolloid fájdalomcsillapítóként és gyulladáscsökkentőként is funkcionál.


Az arany-kolloid harmonizálja a szervezetbe lejátszódó folyamatokat, így segítséget nyújthat olyan embereknek, akik bármilyen nagy változáson, krízisen esnek át, depressziósak, lehangoltak vagy szorongnak.

Az arany-kolloid derűlátóvá teszi a szomorú, csüggedt embereket, jótékonyan hat az általános kedélyállapotra és közérzetre. Reményvesztett betegeknek segítő társa lehet az arany-kolloid, mivel megkönnyíti a felépülést és pozitív életszemléletre sarkallja őket. Mind fizika, mind szellemi értelemben képes segíteni abban, hogy felvegyük a harcot betegségekkel szemben.


Az arany-kolloid fokozza a szuperoxid-dizmutáz (SOD) enzim termelődését, ami egy igen erős antioxidáns.


Az antioxidánsok védik a sejteket az oxidatív folyamatoktól, így idősebb korban is megőrizhetjük fiatalságunkat és vitalitásunkat. Idősebb korban a SOD termelődése drasztikusan csökken, ennek következtében megnőhet a szabadgyökök száma, amik gyorsítják az öregedési folyamatokat.


Előnyösen hat a szervezet biológiai funkcióira, gyorsítja a sejtregenerációt és normalizálja az idegrendszer működését. Pozitívan hat a libidóra, csökkenti az impotenciát és fokozza a nemi szervek működését.


További előnyös hatása az arany-kolloidnak, hogy szabályozza a szívritmust és ahol szükséges, ott serkenti a vérkegingést. Ezen kívül képes szabályozni a testhőmérsékletet, különösen abban az esetben, ha éjszaka jelentkeznek hőhullámok vagy izzadás. Klimax idején - amennyiben a hőhullámok megjelenése a vezető tünet - naponta javasolt arany-kolloidot fogyasztani.