A cégünk alapításához úgy kell egy cég, ahogy a testünknek vitamin kell

Nem igazán éltem egészséges életmódot, mikor gyerek voltam. Ezt több tényező is befolyásolta. Nem igazán szerettem kimozdulni, a nagymamám pedig megadott nekem minden édességet, amire csak vágyhattam. Ez a kombináció pedig azt eredményezte, hogy fáradékony, kicsit beteges gyerek lettem. Ez azonban nem tartott örökké. Elkezdtem sportolni és észrevettem, hogy a helytelen táplálkozásom milyen hátrányokat eredményezett nálam.

Átestem a ló túloldalára. Meg akartam tudni azt, hogy milyen vitaminok szedésével tudok a lehető leginkább egészséges lenni. Szinte már kényszeresen kerestem az új módszereket arra, hogy emeljek az egészségem szintjén. Ez pedig nagyon nem volt jó. A barátaimmal már egy étterembe se tudtam elmenni, mert annyira oda akartam figyelni arra, hogy miket viszek be. Szerencsére azonban ez a szakasza is véget ért az életemnek és most már sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok.

Elképzeltem, hogy milyen jó lenne, ha alapítanék egy olyan céget, ami ilyen emberek megsegítésével foglalkozik. Na nem mintha annyi tapasztalatom lett volna az ilyen ügyekben, de szerencsére a topcegalapitas.eu megtoldotta az összes hiányzó tudásomat. Keresések közepette találtam rá erre az oldalra és mielőtt megismertem volna, eszembe nem jutott volna az, hogy interneten is el lehet intézni olyan komoly ügyeket, mint egy cég alapítása.

Szeretnék egy picit mesélni arról, hogy mégis mit kínáltak nekem a topcegalapitas.eu dolgozói és miért döntöttem úgy, hogy őket fogom választani más, hasonló oldalak helyett. Elsőként kiemelném azt, ahogy kinézett az oldal. Hozzá vagyunk már szokva ahhoz, hogy, mikor rákattintunk egy linkre, azonnal egy csomó reklám fog az arcunkba ugrani. Nincs menekvés előttük. A topcegalapitas.eu oldala azonban pont annyira letisztult, mint a szolgáltatás, amit ígérnek. Nincsenek zavaró reklámok, csupán tisztán az, amit biztosítani tudnak nekünk. Ez a hozzáállás pedig nagyon pozitív számomra, hiszen ez azt jelenti, hogy nem olcsó átverésekkel, hanem a szolgáltatásuk minőségével szeretnének minket meggyőzni arról, hogy ők az ideális választás.

Persze ennyi azért nem lett volna elég, hogy mellettük tegyem le a voksomat. Volt azonban még sok olyan dolog a topcegalapitas.eu oldalán, ami hasonlóan jó érvként működött. Elsősorban az tetszett, hogy milyen kiterjedt tájékoztató felülettel rendelkeznek. Ha lejjebb tekerünk a főoldalon, akkor több témában is tudunk tájékoztatókat olvasni. Így nem számít, hogy teljesen zöldfülűként kezdünk bele a cégalapítás ingoványos útvesztőjébe, valamennyi fogalmunk már lesz arról, hogy milyen lehetőségeink vannak, mielőtt még felhívnánk őket. Ez is nagyon pozitívan hatott rám, hiszen egy csomó cégnek elsődlegesen az az érdeke, hogy félrevezessen, de legalább a sötétben tartson minket. Itt azonban látszott, hogy fontos nekik, hogy pontosan az igényeink szerint menjen a cég alapítása.

Az áraik is nagyon megnyerőek voltak. Különösen az, hogy akár ingyen is tudunk náluk céget alapítani. Ez elsőre hihetetlennek hangzik, de igaz; természetesen bizonyos feltételek mellett. Ez a feltétel az volt, hogy székhelyszolgáltatást is kell igényelnünk náluk. Azt gondolom, hogy ez nem egy elfogadhatatlan valami. Sőt, még talán kapóra is jön, hiszen a székhelyszolgáltatást is el kell majd intézni valami cégnél, akkor pedig már jobb az, ha minden egy helyen van.

Rendkívül pozitív hangulatban tárcsáztam a számukat. Szinte azonnal felvették, amin már egyáltalán nem lepődtem meg. Átbeszéltük a legfontosabb dolgokat és megtettük az első lépéseket afelé, hogy nekem is saját cégem lehessen.