A főnök megjutalmazott minket egy partival

Egy vitaminokat árusító vállalatnál vagyunk értékesítők a többiekkel. Ez a cég csak pár éve kezdett el működni, de már most sikerült egy jelentős szeletet hasítania magának a vitaminok piacából.

Nekünk, mint értékesítőknek, sokat kellett tanulnunk ezekről a vegyületekről, hogy jól elő tudjuk adni magunkat a potenciális vevőknek. A főnök kiokosított minket ebben a témában, és több könyvet is elolvastatott velünk.

Pontosan tudjuk, hogy mely vitaminok mire jók, és hogy kiknek melyik való. Mi mindig az igazat mondjuk az ügyfeleinknek, és csak is minőséget árulunk nekik.

Jó munkát végeztünk, mert a cég meglehetősen sikeressé vált.

A cégnek a vezetője úgy döntött, hogy tart nekünk egy céges bulit, hogy meghálálja a lelkiismeretes munkánkat. Ebből az alkalomból egy külön meglepetéssel is szolgált a számunkra, egy szelfi automata képében. Mit is mondhatnék, ennél jobb módját nem is találhatta volna meg annak, hogy a többiek és én olyan jól szórakozzanak a bulin.

A partin a társaim megmutatták nekem, hogy micsoda jó minőségű szelfiket készítettek magukról a gép segítségével. Nagyon jó kamerája lehet, mert a képek még laikus szemmel nézve is nagyon magas minőséget képviseltek.

Úgy döntöttem, hogy ezt ki kell használnom, így hát én is beléptem a gép elé. A selfiegep.hu-tól ott volt valaki, aki felajánlotta, hogy segít nekem a kezelésben, mert egy kicsit bizonytalan vagyok az új dolgokkal. Kiderült, hogy tulajdonképpen elég csak egy gombot megnyomnom, de azért jól jött a segítség.

A gomb lenyomása után a szelfi automata elkezdett visszaszámlálni, így nekem volt időm felvenni a kívánt pózt. Volt ott még egy asztal is, amire kihelyeztek mindenféle cuccot. Felkaptam onnan egy vicces szemüveget is, és úgy fotóztam le magamat.

Az automata belsejében elhelyezett nyomtató már ki is adta nekem a képet, amit azonnal vihettem is magammal emlékbe. Ez a gép aztán gondoskodott arról, hogy a partinak igazán legyen hangulata. Akármilyen rendezvényről is legyen szó, ennek mindig meg van a helye.