A vitamindús italok árusításához új italhűtő berendezés is kelleni fog

A megfelelő vitaminok szervezetünkbe való bevitele nagyon fontos dolog. Ennek a leginkább megfelelő módja az, ha odafigyelünk az egészséges étkezésre és a megfelelő minőségű és összetételű élelmiszerek fogyasztására. De természetesen (különösen az őszi-téli időszakban) sokat tudnak segíteni benne a különböző étrendkiegészítők és egyéb vitamindús készítmények is.

Nemrég elhatároztuk, hogy mivel támogatjuk az egészséges életmódot és a vitaminok fontosságát, családi pizzériánkban is elkezdünk vitamindús, egészséges italokat és különböző ízesítésű smoothie-kat árulni. Hamar rájöttünk azonban, hogy mivel a meglévő italhűtő berendezéseink közül mindegyik maximálisan használatban van, így a vitamindús italok árusításához új italhűtőre lesz szükségünk.

Miközben az új italhűtőnket kerestük, ami nem túl nagy, esetleg pult alá helyezhető, de könnyen elfér a pulton is, és ha lehet, kíméletes a fogyasztása, rátaláltunk az rdealer.hu weboldalra, amit mindenkinek ismernie kéne, aki bármilyen szempontból vendéglátásban utazik. Mégpedig azért, mert ezen az oldalon minden megtalálható, amire egy vendéglátóegység konyhájában szükség lehet.

Az Rdealer Group főleg konyhai elektronikai eszközök árusításával foglalkozik

Az rdealer.hu az Rdealer Group nevű cég weboldala, ahol aktuális termékkínálatuk megtekintése mellett megtaláljuk a kapcsolatfelvétel és a vásárlás lehetőségeit is. A cég főleg kis- és nagyipari vendéglátó egységek konyhájában és üzlethelyiségében használható elektronikai eszközöket forgalmaz, de emellett árulnak fontos kiegészítőket is, valamint nem elektronikai, de a vendéglátásban szintén fontos eszközöket is. Gépeik között nemcsak pékségek, pizzériák, cukrászdák stb. találhatják meg a megfelelő konyhai eszközöket, hanem nagyobb családok, vagy olyan személyek is, akik sokszor fogadnak nagyobb számú vendéget.

Az rdealer legtöbb terméke olasz gyártóktól származik, mivel a cég hisz abban, hogy az olasz konyha nagyszerűsége és sikere nem csak a kiváló ételekben keresendő, hanem az elsőrangú konyhai elektronikában is. Bemutatótermeikben használt és új termékeket egyaránt vásárolhatunk. És biztosak lehetünk abban, hogy bármilyen állapotú gépet is vásárolunk, az hatékony és hosszan tartó munkavégzésre alkalmas eszköz lesz, ami segít vásárlóink lenyűgözésében.

Az rdealer gépei tehát pusztán minőségükből kifolyólag is garantálják a hatékony munkavégzést. Ezen kívül azonban a cég az általa értékesített eszközökre garanciát is vállal. Az új gépekre egy év, a használtakra három hónap garanciát igényelhetünk. Ezt az Rdealer Group telephelyén tudjuk érvényesíteni.

Ezeket mind megkaphatod náluk

De pontosan milyen gépeket is forgalmaz az rdealer? Nos… Nagyjából mindent ami kell az előkészítő munkálatoktól az ételek és italok elkészítésének eszközein át a fagyasztás és tárolás gépeiig. A gépek mellett az rdealernél megvásárolhatjuk azokat a fontos eszközöket és kiegészítőket is, amik az egyes gépek működéséhez és használatához kellenek. Weboldaluk fő termékkategóriái a következők:

  • csomagolástechnikai eszközök (pl. vákuumcsomagoló gép és a csomagoláshoz szükséges fólia),
  • különböző előkészítési munkákhoz szükséges gépek (pl. tömbsajtszeletelő, karajszeletelő, pizzatésztanyújtó stb.),
  • fagylalt készítéséhez és kínálásához szükséges elektronikai eszközök (pl. fagylaltgép és fagylaltvitrin),
  • húsiparban használatos gépek (pl. kolbásztöltő, húsdaráló stb.),
  • hűtő- és fagyasztógépek (pl. italhűtők, hűtött munkapultok stb.),
  • italok készítéséhez használható eszközök (pl. kávéfőzők, forrócsokoládé-gép stb.),
  • mosogatáshoz szükséges eszközök (pl. mosogatógépek, nagy kiszerelésű mosogatószerek stb.),
  • eszközök a sütéshez és főzéshez (pl. különböző tűzhelyek, elektromos gyros-sütő stb.),
  • sütőipari gépek (pl. cukrászati robotgépek, dagasztógépek stb.).

Ezeken a kategóriákon kívül találunk még az oldalon egy “Kiegészítők” címkét is. Ebbe a kategóriába olyan termékek tartoznak, mint például a különböző edények és főzéshez szükséges evőeszközök.

A termékkategóriák alapján látható, hogy az rdealer tényleg tud segíteni abba, hogy egy vendéglátóegység konyháját teljesen felszerelhessük mindennel, amire csak szükség lehet.

Italhűtő-kínálatuk az Italhűtő, borhűtő | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalon tekinthető meg

Az Italhűtő, borhűtő | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalon azt nézhetjük meg, milyen italhűtő berendezéseket és hűtőközegeket vásárolhatunk az rdealertől. Az italhűtők között többféle igény kielégítésére is találunk megfelelő eszközt. Vannak például kicsi és egészen nagy italhűtők is. És nagy örömünkre olyan hűtőt is láttam, ami pult alá helyezhető.

Az Italhűtő, borhűtő | Dealer – Gastro & Ice Dealer (és az rdelaer.hu többi aloldalán) lehetőségünk van a találatok szűkítésére is, amit különböző szűrők segítségével tehetünk meg. Az italhűtőket például márka és állapot szerint szortírozhatjuk. A termékekhez minden esetben tartozik kép, hogy már az interneten is könnyen megállapíthassuk, melyik lesz a számunkra leginkább megfelelő darab. A képek mellett a termékek online megismerését termékleírások is segítik. Ezek egyrészt tartalmazzák a legfontosabb műszaki adatokat (az italhűtők esetében pl. a teljesítményt és az összteljesítményt). Illetve rövid szöveges ismertetést is olvashatunk bennük, amelyek segítségével szinte teljesen megismerhetjük a termékeket anélkül, hogy megnéznénk őket.

Ezek a leírások az italhűtők esetében például olyan adatokat tartalmaznak, mint az egyes berendezések tárolási kapacitása literben megadva. Le van írva bennük, hogy ez a kapacitás pontosan hány dobozos üdítő és palack tárolását teszi lehetővé. Találunk bennük további műszaki adatokat. Valamint a berendezések külalakjával kapcsolatos adatokat is (pl. tolóajtós, fekete stb.).

Ha bármelyik termék elnyerte a tetszésünket, érdeklődhetünk az áráról a cég kollégáitól, vagy akár azonnal a kosárba is tehetjük azt. De amennyiben regisztrált felhasználók vagyunk, élhetünk a “mentés későbbre” lehetőséggel is, így ha később meg akarunk vásárolni valamit, nem kell majd újra kikeresnünk azt az oldalon.

Ha problémát jelent számunkra a webshopban vagy a telephelyen megvásárolt termékek kiszállítása, házhoz szállírást is kérhetünk, az rdealer kollégái ugyanis ebben is tudnak segíteni.

Az rdealer.hu-n még blog is van

A termékek bemutatása és forgalmazása mellett az rdealer.hu a tájékoztatásban is sokat segít. Weboldalukon ugyanis működtetnek egy blogot is. Itt fontos, érdekes és informatív cikkeket olvashatunk. A legtöbb bejegyzés egyes termékek, termékcsoportok vagy gyártók ismertetését tartalmazza. Más bejegyzések pedig olyan tippeket, trükköket és szempontokat szednek össze, amelyek segítenek abban, hogyan válasszuk ki például a megfelelő ipari mosogatógépet.

A blog cikkeit olvasva hasznos információkra tehetünk szert. És magunk is meggyőződhetünk arról, hogy nem véletlen az, hogy az rdealer által forgalmazott gépek többsége olasz gyártmányú elektronikai eszköz. Az olaszok ugyanis nagyon otthon vannak a konyha világában.

Összegzés…

Az rdealer.hu tehát egy olyan weboldal, amit mindenképpen érdemes ismernie és felkeresnie annak, aki vendéglátásban utazik, vagy valamilyen vendéglátóegység megnyitását tervezi. Egyrészt azért, mert segítségükkel minden olyan eszközt és kiegészítőt beszerezhetünk, amire csak szükség lehet a konyhában. Másrészt pedig azért, mert hatalmas szakmai tapasztalattal rendelkeznek a konyhai gépek terén, így nem csak azt tudhatjuk meg tőlük, hogy milyen eszközöket érdemes megvásárolnunk. Hanem azt is, hogy miért is olyan jók ezek. Továbbá értékes tippeket sajátíthatunk el, amik segítenek annak eldöntésében, hogy pontosan mit jelent a “tökéletes eszköz” kifejezés a mi konyhánkra nézve.

Összességében nagyon örülök, hogy ráakadtunk erre az oldalra. Így ugyanis nem csak azt az italhűtőt tudjuk majd beszerezni, amire szükségünk lesz az új vitamindús termékek árusításához. Hanem további eszközöket is le tudunk majd cserélni, hogy még hatékonyabb lehessen a munka és még elégedettebbek legyenek a vásárlóink. Most, hogy láttam az rdealer.hu-n erősen gondolkodom például egy jégkásagép beszerzésén is…

De most első az italhűtő, szóval visszamegyek az Italhűtő, borhűtő | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalra, és még egyszer megnézem a kínálatot, hogy ki tudjam választani a megfelelő darabot.