A vitaminok elengedhetetlenek az egészséghez

A mindennapok során a változatos étkezéssel és elegendő zöldség és gyümölcs fogyasztásával a legtöbb szükséges vitamint és ásványi anyagot be tudnánk vinni a szervezetünkbe. Viszont aki nem figyel erre tudatosan kénytelen vitamin kapszulák és étrend-kiegészítők formájában hozzájutni a szükséges vitaminokhoz.

Én is egész nap rohanok és bár próbálok figyelni a változatos és kiadós étkezésekre, sokszor nem sikerül össze hoznom. Éppen ezért vezettem be, hogy reggelente és este a szükséges vitaminokat étrend-kiegészítők formájában juttatom be a szerveztem számára.

Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell. Így volt ez az energiatanusítvány kapcsán is. Egy ingatlan eladásához szükségem lett volna energiatanusítványra, viszont az a szakember, akivel beszéltem, csak hetekkel később tudta volna nekem kiállítani. Ennyit viszont nem szerettem volna várni, hiszen így csúszott volna az ingatlan eladásom. Ezért neki álltam keresgélni az interneten, hátha valaki meg tudja ezt csinálni gyorsabban is. Ekkor találtam rá az Eco team csapatára. Ők energetikai tanúsítványokkal foglalkoznak, így ha ingatlan eladáshoz vagy ha valamilyen pályázathoz szükséged lenne ilyenre, őket bátran keresheted.

Magyarországon bármelyik településre lehet őket hívni, hiszen országosan dolgoznak, nincs olyan hely, amire nemet mondanának. Ami miatt elsősorban őket választottam az a gyors ügyintézés volt. Akár 12-24 órán belül már kézhez is kaphatom az energiatanusítványt. Nekem pedig pont erre volt szükségem.

A weboldaluk egyébként nagyon informatív és minden hasznos információ megtalálható róluk, amire csak szükséged lehet.

Hogyan zajlik az energetikai tanúsítvány kiállítása? Mi ennek a menete?

Az első lépés, hogy telefonon felveszed velük a kapcsolatot. Vagy a másik megoldás, hogy a honlapjukon található űrlap kitöltésével adod meg a szükséges adatokat. Ezt követően megbeszélitek a fontosabb részleteket és megbeszéltek egy időpontot is egy szakemberrel, aki ezután pontosan megjelenik a megbeszélt időpontban. Elvégzi a szükséges méréseket, majd az irodában a mért adatok alapján megcsinálják az energetikai tanúsítványt. Ezt követően már küldik is neked.

Ezt a folyamatot pedig mint látható akár 2 nap alatt is el lehet intézni.

Minden megrendelés mellé még egy 4000 Ft értékű Ingatlan kisokost is kapnak az ügyfelek. Hogy mit tartalmaz ez pontosan? A honlapon erről is részletesen írnak. Sőt még arról is adnak tájékoztatást, hogy egyáltalán mi az az energetikai tanúsítvány.

Az Eco team blog oldalt is vezet, így, ha érdekelnek az energetikával kapcsolatos hírek, újdonságok vagy érdekességek, akkor mindenképp érdemes lehet elolvasni pár cikküket.

Ha egy megbízható és gyorsan dolgozó csapatra szeretnéd bízni a házas/ lakásod energetikai mérését, akkor az Eco team jó választás.

Ha kíváncsi vagy, az eddigi ügyfeleiknek milyen véleményük van róluk, az oldalon jó pár ügyfél véleményt is elolvashatsz.

Nekem nem okoztak csalódást. Remélhetőleg neked sem fognak.