Embernek vitamin, autónak szerviz

Az egészség értékes kincs, mégpedig olyan, amit nem nagyon vehetünk meg pénzzel, és ha már elveszett, kifejezetten nehéz lesz visszaszerezni. Ezért aztán a legjobb, ha igyekszünk megtartani. Vitaminok, sport, egészséges ételek, káros szenvedélyek mellőzése. Leginkább ezeket tehetjük meg, ha szeretnénk egészségesek maradni, és persze ebben az esetben sem biztos a siker. Na de nem csak az emberek, sőt nem csak az állatok egészségére érdemes figyelni, hanem például az autókéra is.

Az autók rendszeres szervizelése, átnézése elengedhetetlen ahhoz, hogy autónk mindig jó állapotban legyen. Ebben nagy segítségünkre lehet a Méta Autószerviz. Legyen a feladat motorjavítás, futómű szerviz vagy az elektronika felújítása, rájuk biztosan lehet számítani. A motorjavítást, a futómű szervizt és az elektronika felújítást is igénybevehetjük, de sok minden mást is, ezeknek az ára mind elérhető a weboldalukat.

A kék-sárga weboldalon szolgáltatások, árak, blog, galéria, időpontfoglalás és kapcsolat menüpont található. A márkafüggetlen szerviz Budapesten található, azon belül pedig a 19. kerületben. Mint írják, ők egy megbízható, ügyfélközpontú, jó autószerviz.

Garanciát is vállalnak az elvégzett munkára és az alkatrészekre egyaránt, utóbbiakra minimum hat hónapot. Ez akkor is él, ha a beszerelt alkatrész gyári, és akkor is, ha utángyártott.

Na de milyen szolgáltatásokat is kínál a műhely? van náluk autóátvizsgálás és állapotfelmérés, autó diagnosztika és hibakód kiolvasás, autó villamosság szerviz, autóklíma töltés, javítás, fertőtlenítés, tisztítás, fék javítás és szerviz, fényszóró beállítás, futómű beállítás és javítás, gumicsere és gumi szervizelés, kipufogó csere és javítás, DPF szűrő csere és javítás, kuplung csere, javítás és szerviz, lengéscsillapító és rugó csere, olajcsere, vezérlés csere és szervizelés.

Minden munkát alapos átvizsgálás és felmérés előz meg, az elvégzendő munkáról minden esetben előzetesen tájékoztatják a tulajdonost.