Glamour foto ajándékba magamnak

Mi lányok elképesztő dolgokat vagyunk képesek megtenni annak érdekében, hogy jól nézzünk ki és megfeleljünk a külvilágnak. Persze előbb-utóbb mindenki eljut odáig, hogy már nem akar másnak megfelelni, csak saját magának és csupán jól akarja érezni magát a bőrében. Az idáig vezető út azonban sokszor hosszú és nehéz.

Mindenféle vitaminnal és étrend kiegészítővel tömjük magunkat, különféle étrendeket követünk, megvonunk magunktól dolgokat. Ez mind szép és jó addig, amíg nem megy a testi és mentális egészségünk rovására. Persze ha időközben pozitív visszaigazolásokat kapunk, az sokat tud segíteni, de mindannyian tudjuk, hogy csak akkor vagyunk képesek ezeket igazán befogadni, ha mi is elégedettek vagyunk magunkkal.

Szerencsére engem a párom mindenben támogat és naponta százszor elmondja, hogy mennyire tökéletes is vagyok. Szeretném azonban, ha ezt én is így tudnám gondolni és szeretném végre magabiztosnak érezni magam.

Így találtam rá Szoboszlai Krisztina fotósra, akinek az Instagramon jött szembe a profilja. Teljesen lenyűgöztek a fotók, amiket közzétett az oldalán. Gyönyörű lányok pózoltak különféle csinos, szexi szettekben, és mindannyian hihetetlenül magabiztosnak tűntek. Eldöntöttem, hogy én is ezt akarom, ilyen glamour foto elkészítésére van szükségem.

Ezek után a weboldalára tértem át. Itt még több csodás fotó fogadott, illetve rengeteg információ az árakról és Kriszti szolgáltatásairól.

Kriszti nagyon sokféle fotózást vállal. Kismama, jegyes, esküvői, családi, gyermek, portré és glamour fotok elkészítésére is van lehetőség. Ezeket igény szerint kültéren, vagy gyönyörű budapesti stúdiókban lehet megvalósítani. Minden fotózás esetében különböző csomagok közül kell választani. Mindegyik csomag más a fotók darabszámát tekintve. Így azonban mindenki ki tudja választani a számára legmegfelelőbbet.

Krisztivel az oldalon található űrlap segítségével vettem fel a kapcsolatot. Itt a nevemet, az e-mail címemet, a telefonszámomat, illetve a fotózás típusát és helyszínét kellett megadnom. Személyes üzenetet is van lehetőség írni, azonban én ezzel a lehetőséggel nem éltem, hiszen gondoltam úgyis mindent átbeszélünk az egyeztetés közben.

Krisztivel ezek után átbeszéltük a koncepciót illetve egy helyszínt is választottunk közösen. Én egyik stúdiót sem ismertem azok közül, amiket ajánlott, viszont ő az elképzelésem alapján javaslatot tett egyre, ami szerinte tökéletes helyszínként szolgálna.

Lebeszéltük az időpontot is, és a stúdiót is lefoglaltuk. Én még sminkeshez és fodrászhoz is kerestem időpontot aznapra, hogy biztosan a legjobb formámat tudjam hozni a képeken.

A legnagyobb kérdés az öltözködés témája volt. Kriszti azt mondta rám bízza, hogy milyen szetteket hozok, de mindenképpen többet készítsek be aznapra és javasolta, hogy hozzak fehérneműket, szexibb ruhadarabokat bőven. Ezen kívül az ő “gardróbjából” is van lehetőség válogatni. Azok a ruhák és kiegészítők kimondottan a fotózásokra vannak, így díjmentesen lehet pózolni bennük a képeken.

Izgatottan vártam a fotózás napját, ami aztán minden elképzelésemet felülmúlta. Kriszti egy angyali természet, aki amellett, hogy segít, hogy a legjobban érezd magad, hihetetlenül profi módon végzi a munkáját. A képek elképesztőek lettek én pedig csodálatosan éreztem magam az egész folyamat alatt és után is.

A képek örök emlékek maradnak majd és ha egyszer bizonytalan lennék magammal kapcsolatban, bármikor rájuk tudok pillantani és tudomásul venni, hogy milyen magabiztos és nőies is vagyok valójában. Ajánlom minden lánynak, hogy lepje meg magát egy hasonló glamour fotozással, ami nem csak saját magának ajándék, hanem a párja is nagyon örülni fog neki!