Kreatív és hasznos szövegírás az egészségünk megőrzése érdekében

Az interneten is lehet figyelni arra, hogy egészségesek legyünk. Nekem is van erről szóló oldalam, amivel nagyon szeretek foglalkozni. Egyszerűen a lételemem az egészséges életmód. Nem csak az étkezési részére és a vitaminokra gondolok, hanem a sport és a hobbik folyamatos keresése és űzése tekintetében is. Igazság szerint, én mindig új hobbikat keresek. Most is találtam egyet, ami az oldalam felfuttatására irányult elsősorban, de a végén inkább befektetés lett a cégem jövőjébe – ezzel együtt az oldalaméba is. Elmesélem, hogy mi is történt pontosan, hogyan találkoztam a szövegírás műfajaival.

Azt vallom, hogy mindig van hova fejlődni, ennek megfelelően pedig folyamatosan fejlesztem magam. Nem áll távol tőlem az internet világa, ezért itt kezdtem el keresgélni, és itt is találtam meg a válaszokat minden kérdésemre.

Hogyan népszerűsítsek egy életmóddal kapcsolatos oldalt? Egyértelműen azzal, hogy odafigyelek a tartalmaim minőségére, és hát ironikus módon a tartalmára is. Ehhez a Keresőben Első találtam nagyon jó tippeket a szövegírás fül alatt. Szétbontják a témát két részre, elvégre nem csak egyféle műfaja létezik, szóval valamilyen szinten logikus is ez a fajta elosztás. Számomra szerintem a kreatív szövegírás a leginkább megfelelő.

Ezek alapján gondoltam át újra az oldalam tartalmi részét, de hamar be kellett látnom, hogy én ehhez nem értek annyira, mint amilyen lelked vagyok. Inkább megkerestem az oldalon található ajánlatkérő ív segítségével a csapatot.

Valóban a szövegírás a megoldás minden problémámra

Na persze ez nem azt jelenti, hogy olyan nagy problémáim lennének. Inkább csak azt, hogy fantasztikusan kedves és szakmailag is profi csapat állt a rendelkezésemre. Átnéztük az oldalamat, hogy a Google elveinek is megfeleljen, és csak utána tértünk rá a szövegekre. Kétségtelen volt, hogy foglalkoztam az oldallal minden héten rendszeresen, de nem vagyok szakember. Innentől kezdve tehát bőven tudtak plusz tanácsokkal ellátni, illetve nem csak tanáccsal, de havonta még megadott alkalommal cikkekkel is.

Szeretnék minél több terméket eladni a repertoáromból. Ez sem egy utolsó tényező. Nyilvánvalóan szeretem, ha sokan olvassák a blogbejegyzéseimet, sok komment érkezik, meg számtalanszor meg is osztják a posztjaimat, de az eladás is fontos. A könyvem e-book formátumban letölthető egy kisebb összegért a témával kapcsolatban. Személyes történetet írok ugyan le, de számtalan tanáccsal is ellátom az olvasókat azzal kapcsolatban, hogy mit tehetnek a kiegyensúlyozott fizikai és mentális egészségi állapotukért.

Emellett vannak étrendkiegészítőim is, amik a sok hiteltelen konkurenseméhez képes nem fogynak annyira, mint az megérné. Persze termelek enélkül is profitot, de sosem árt, ha nem hagyjuk kétesélyesre a helyzetet. Igyekszem mindig erre törekedni.

A számok nem hazudnak

Nem tettem semmi különlegeset, és a Keresőben Első sem, mégis hamarosan megugrott a kereslet a termékeim iránt. A könyvemet is egyre többet töltötték le, ami számomra a legjobb érzés mindegyik sikerem közül.

Számtalan látogatóval és új vásárlóval gazdagodtam, pedig tényleg nem kell nagy dolgokra gondolni. Megfelelő tartalom a kulcsa a sikernek, és ez számokban is látszik. Nem dupláztam meg a bevételemet, de talán a másfélszeres szorzóval eldicsekedhetek.

Szóval ha nektek is szükségetek van a weboldalatok felturbózására, akkor mindenképp tudom ajánlani a KE csapatát. Garantáltan nem okoznak majd csalódást nektek, ahogy nekem sem okoztak. Bízzatok bennük és a tapasztalatukban, mert nagyon értik a dolgukat, és igazán oda is teszik magukat, hogy a te sikered minél hamarabb látható legyen.

Az én sikerem már látható, egyre több ember egészséges.