Meghívó készítés – Nyomdai termékek | Color Nyomda

Miközben éppen ellepnek a vitaminok, mert már három hete küszködök egy komolyabb gyulladásos betegséggel, azért másra is muszáj már időt szánnom. Az nem úgy van, hogy az ember beteg és akkor minden más megszűnik létezni, sajnos másra is kell figyelni, mint csak arra, hogy meggyógyuljak. Én intézem ugyanis a közelgő bálra a meghívókat, amiket a szülői munkaközösség tart. Ez egy minden évben megrendezésre kerülő jótékonysági bál, ahová mindenki úgy jön el, hogy amennyit csak tud belead, hogy a gyerekeknek jobb körülményeik legyenek. Ezért fontos, hogy cserébe a meghívó tényleg szép legyen. Ezért én nem bízom a véletlenre: Meghívó készítés – Nyomdai termékek | Color Nyomda.

Ez azt jelenti, hogy van egy már jól bevált budaörsi nyomda, ahol aztán biztos, hogy gond nélkül lemegy a nyomtatás. Már korábban is csináltattam itt színes printeket, ezért nem volt kétség, hogy most is ide küldöm majd a megrendelést.

A Color Nyomda egy nagyon széles termékkörrel dolgozó vállalkozás. Azt gondolhatnátok, hogy minden nyomdában van ennyi minden, de egyáltalán nem! A meghívó készítés persze többfelé is lehetséges, de egyáltalán nem biztos, hogy ennyi különleges kérést is tudnak teljesíteni. Például itt olyan befejező műveleteket tudnak csinálni, amivel a meghívók tartósabbak lehetnek, vagy egyszerűen csak sokkal egyedibbek a hagyományos társaiknál.

Hogy mik is ezek a műveletek? Hát egyrészt, van az úgynevezett 3D lakkozás. Ahogy a nevében is szerepel, ez arra való, hogy egy domború lakkréteg kerüljön fel a meghívóra, amivel kiemelhetünk betűket, vagy akár motívumokat, szimbólumokat, logókat. Amellett, hogy jól néz ki és különleges, valóban tartós is az UV lakknak köszönhetően. Persze más lehetőség is van a “tartosításhoz”, így például kérhetjük azt is, hogy fóliázzák le a meghívót.

Egy érdekes eljárás még, ami szintén elérhető a colornyomda.hu-nál a prégelés. Itt tulajdonképpen egy plusz domború, színes réteget lehet felvinni a meghívóra, amivel a korábbiakhoz hasonlóan kiemelhetünk bizonyos motívumokat a dokumentumon. Ezen kívül további formai igazításokat is lehet kérni, mint például, hogy kerekítsék le a meghívó sarkait, vagy hogy legyenek benne letéphető, perforált oldalak. Kérhetünk különleges stancolást is, amivel akár kutyacsont alakú meghívót is készíthetünk – persze most ez a szülői bál esetében valószínűleg nem indokolt.

A Meghívó készítés – Nyomdai termékek | Color Nyomda segítségével igen egyszerű és gyors, ezért ha biztosan jó minőségű végeredményt szeretnétek, őket bátran tudom ajánlani.