Müzlik, reggeliző pelyhek – ti mit esztek reggelire?

Nálam egy ideje már ez a módi. Egy jó nagy marék vitaminnal kezdem a napot az egészség jegyében és ezt az egészet lekísérem egy kis finomsággal. Mit is értek ez alatt pontosan? Müzlik, reggeliző pelyhek, granola, gyakorlatilag bármi jöhet, ami mostanság felkapott finomsággá vált. Én nagyon szeretem ezeket az étkeket és szerintem igazán finomak.

A vitaminok fogyasztása véleményem szerint legalább annyira fontos szerepet játszik az egészséges életmódban és az egészségünk megőrzésében, mint mondjuk az elegendő mennyiségű és minőségű alvás. Ez mind olyan talán, mint egy több kerekű bicikli: ha valamelyik kerék nem dolgozik össze a többivel, akkor bicegni fog a szerkezet és nem fog jól működni, nem lesz kellemes az utazás. Ha viszont összedolgozik a rendszer, akkor az egészségünk megőrzése igazi gyerekjáték lesz. Ha pedig közben még ilyen finom dolgokat is lehet reggelizni, az meg aztán már csak végképp a legszuperebb dolog. Legalábbis nekem biztosan.

A biocity.hu oldalról szoktam vitaminokat rendelni és így keveredtem egyébként oda a müzlis részleghez is. A legnépszerűbb itthoni gyártók termékei közül lehet válogatni, ami duplán klassz – hiszen isteni finom és jó minőségű termékek között lehet nézelődni és rendelni, másrészt pedig támogatják az itthoni vállalkozásokat.

Müzlik, reggeliző pelyhek – sokan azt gondolják, hogy ezzel nem is igazán lehet jól lakni, meg hogy ez fél fogukra sem elég. Ezt a tévhitet azonban nagyon is szeretném eloszlatni. Szó sincs ilyesmiről, hiszen annyira magas a tápértéke ezeknek az ételeknek, közben pedig lassan szívódnak fel, tehát nagyon sokáig jóllakottságot érezhetünk azután, hogy megettük őket. Én ezért különösen szeretem az ilyen reggeliket.

A müzlik és reggeliző pelyhek világában nagyon fontos az ízesítés, hiszen ezen múlik gyakorlatilag minden. Ez az a dolog, amitől igazán különbözik egyik termék a másiktól, hiszen maguk a müzlik és a magvak nagyon hasonlóak. Ha az alapanyagot is nézzük, akkor persze ez nem igaz így, hiszen hatalmas a különbség egy quinoa kása, egy zabpuding és egy csomag granola között. Állagra, ízre és kinézetre is mások, egy dolgot kivéve, hogy mindegyik nagyon finom.

Természetesen nem csak a bekevert verziókhoz lehet hozzájutni a biocity.hu oldalon a müzlikből és pelyhekből, hanem a natúr termékek is ugyanúgy elérhetők az oldalon, csak a lap aljára kell görgetni. Onnan pedig már rendelhető is a lágy zabpehely és a quinoa is. Ha ti is szeretitek ezeket a különleges, mégis nagyon mindennapos termékeket, akkor a biocity.hu oldalt tudom ajánlani a rendelésre. Itt mindent megtaláltok, ami a Müzlik, reggeliző pelyhek világában csak fontos és finom lehet. Úgyhogy müzlire fel, vár benneteket egy adag finomság!