Vitaminnal és táskavásárlással töltődöm a hideg hónapokban

Nyári születésű vagyok, így nem rajongok a nagykabátos, didergető időért. Minden évben repesve várom azt a napot, amikor elsőként simítják végig az éltető, valódi melegséget árasztó napsugarak az arcom. A friss, zamatos gyümölcsöknek is nagyon tudok örülni tavasszal, addig pedig multivitamin komplex szedésével és savanyított finomságokkal töltöm fel a testem raktárait. A D-vitamin a napfényhiányos időszakban elengedhetetlen, a C-vitamint pedig szerencsére déligyümölcsök fogyasztásával is be tudom vinni a szervezetembe. Fontosnak tartom, hogy odafigyeljek magamra és a testem jelzéseire, mert a vitaminhiány nagyon csúnya tüneteket tud okozni – bőven elég nekem a napfény hiánya! A vitaminok mellett, a testem táplálásán kívül a lelki töltődésre is szeretek odafigyelni. Ezért amikor a pénztárcám engedi, egy-egy új kiegészítővel kényeztetem magam, a legnagyobb szenvedélyem a táskagyűjtés (hideg időben kifejezetten online vásárlással oldom ezt meg) – a https://www.annataska.hu/taska/valltaska webshopban pedig még sosem kellett csalódnom. Ha a megadott linkre kattintotok, ti is láthatjátok, hogy egy szuper kis weboldalról van szó, ahol eddig akárhányszor jártam, mindig volt valami akció. 5, 10, 15, de még 30 százalékos kedvezményt is találtam az oldalon legutóbb, így szét is néztem a leginkább csábító árú darabok között.

Végül sikerült egy Marco Tozzi táskánál letennem a voksom, ami leginkább a különleges kialakításával és szív alakú medáljával fogott meg. A barna, bőrhatású, de szintetikus anyag kifinomultságot sugároz, a vállpánt pedig nem különül el a táskától, hanem csavart, sodort hatást kelt, amivel kicsit a bohém irányba megy el, így egy igazán különleges táskát kapunk végeredményül. Szerencsére még 21%-os akció is volt erre a darabra, így mindössze 15 792 Ft-ért sikerült megszereznem.

Ez az ár olyan szempontból is pont ideális volt, hogy már belecsúsztam vele az ingyenes szállítás kategóriába, ugyanis az 15 000 Ft felett biztosított csomagpontos rendelés esetén. Mivel mozgalmas életet élek, számomra a Pick Pack Pontra történő szállítás volt a megfelelő, így igazán rugalmas volt a termék átvétele a kijelölt Inmedioban (de Relay hírlapüzletbe is lehet kérni a csomagot). Házhoz szállítás esetén GLS viszi a csomagot, és az is ugyanúgy ingyenes, ha 15 000 Ft felett vásárol az ember – természetesen ez sem rossz opció.

Legközelebb nem csak a https://www.annataska.hu/taska/valltaska linken fogok szétnézni, hanem a pénztárcáik között is, ugyanis abból hasonlóan impozáns kínálatuk van, mint női és férfi táskákból.