Vitaminok a belső, férfi arckrém a külső táplálásért

Szerencsémre nincs bajom a zöldségekkel, gyümölcsökkel és úgy általában az “egészséges cuccokkal”, különben hallgathatnám a barátnőm egyébként cukin aggódó, de rendszeresen ismétlődő óvva intését, miszerint nagyon fontos a változatos, feldolgozatlan élelmiszerekben gazdag táplálkozás. A családi rendezvényeken rendszeresen elszörnyülködik húgom étkezési szokásain, aki kábé semmilyen gyümölcsöt vagy zöldséget nem eszik meg, nagyjából a krumplin és a kukoricán kívül csak néhanapján lát és vesz magához ehhez hasonló élelmiszereket. Én sajnos kiskorom óta tisztában vagyok ezzel, szóval már annyira nem ráz meg, de azért nyomatom a huginak rendesen, hogy legalább vitamin komplexet szedjen, ha már ennyire tesz az étrendjére… Na, ennyiben legalább hallgat rám. Egyelőre. De jobban örülnék, ha természetes módon vinné be a vitaminokat, mint ahogy én is teszem.

A másik dolog, ami szintén lehet, hogy a csajom hatása, hogy elkezdtem érdeklődni a férfi arckrémek iránt – a múltkor például egy olyan cuccról olvastam, ami főként az érettebb bőrön képes csodát művelni. Ez nem más, mint az InstanTENSE Plus szemkörnyékápoló szérum, ami 14 390 Ft-os áron érhető el, és nem csak szemen működik. Tulajdonképp egy tipikus férfi arckrém helyett is használható, mert tud annyit, sőt még annál is többet – szebbé teszi a bőrfelszínt, feltölti az egyenetlenségeket és a ráncokat. Nekem még azt hiszem, nincs ilyenre szükségem, de a papámat lehet, meglepem majd egy ilyennel. Elég meglepő képek is voltak a honlapon, ugyanis pár perc alatt brutális és szinte hihetetlen az a változás, amit elér az InstanTENSE Plus széruma!

Itt nem is lenne sok értelme elkülöníteni, hogy csak női vagy férfi arckrémről van szó, ugyanis teljesen illatanyagmentes, így tényleg bármelyik nem számára ideális választás.

A hatékonyságra garanciát vállalnak, ugyanis ha 30 nap alatt nem válik be a termék, visszafizetik a vételárat. Ez mindenképpen egy pozitívum új termék bevezetésekor, netes vásárlás esetén olyan szérum esetében, amiből nem érhető el termékminta.

A blogon amúgy kifejezetten érdekes cikkek szerepeltek, például hogy ráncok esetén a megelőzésre (azért ez már engem is érint!) vagy csupán majd a kezelésre érdemes figyelmet fordítani (mondanom sem kell, jellemzően a megelőzést támogatják a szakemberek is). De olvashatunk a szemkörnyéket érő környezeti hatásokról is, fáradt szem elleni házi praktikákról is.

Mindenesetre érdekes utazás volt ez a ránctalanító hatással bíró kozmetikumok világába, és jó tudni, hogy egy olaszországi kozmetikai kutatócég már ilyen innovatív megoldásokat kínál azoknak, akik küzdenek a bőrük öregedésének látható jeleivel. Szerintem érdemes kipróbálnia mindenkinek, aki már az adott problémákkal kapcsolatban érintett, mert egyrészt a pénzvisszafizetési garancia miatt nem vállal valódi kockázatot, másfelől a készítmény érzékeny bőrrel is teljesen kompatibilis, emellett kizárólag biztonságos, természetes alapanyagokat tartalmaz.