Vitaminok a testnek, kézműveskedés a léleknek

Ugye te is egész évben odafigyelsz a vitaminbeviteledre? Én a legjobban friss zöldségekből és gyümölcsökből szeretem bevinni őket, télen pedig maradnak a déligyümölcsök és a savanyúságok legfőképp, de a lényeg számomra a változatosság. Azért a vitaminkészítményektől sem zárkózom el – főleg gyerekek esetében, vagy rohanó életvitel mellett tud jól jönni, na meg persze teljesen rendben van, ha nem tudja az ember a szervezetébe mindennap az ajánlott mennyiséget juttatni, ezért jók ezek a kis “segítségek”.

Sokáig hajlamos voltam elfelejteni bevenni a kapszulákat, amikor szükségem volt rájuk, azonban amióta például kollagént és más egyebet is szedek, abszolút be tudtam illeszteni a napi rutinba. Nekem is könnyebbség, hogy egyszerre tudom le ezeket a fontos dolgokat, és hogy azzal a tudattal viszem végig a napot, hogy aznap is tettem az egészségemért. Már nem is tudom máshogy elképzelni a dolgokat, annyira beépült a mindennapjaimba. És persze a bevált márkákhoz ragaszkodom.

Nem tudom, hallottál-e már a pipereporta.hu online áruházáról, de megújult áruház azt hiszem, mindenképpen megér pár sort. Hobbim a gyertyaöntés, és már sok helyről vásároltam ugyan korábban alapanyagot, de amióta felfedeztem azt, hogy a pipereporta.hu címről milyen jó áron tudok megrendelni egy rakás alapanyagot, azóta csak innen vásárolok. Sem a minőségre, sem a költségekre nem lehet tehát panaszom, ráadásul tudtok ennél kényelmesebb és praktikusabb dolgot, mint online válogatni?! Az én életvitelemhez legalábbis mindenképp jól jön – a mai rohanó világunkban a gyertyaöntés mellett kevés alkalmam nyílik arra, hogy igazán lelassuljak, ezért nekem egy webshopban való válogatás sokkal testhezállóbb, mintha tényleg el kéne mennem az adott üzletbe és ott nézelődni. Na de annak, aki nem tudja, mennyi minden kapható a pipereporta.hu internetes áruházában, az alábbi kedvcsinálót tudom ajánlani: nem csak gyertyához, hanem például szappankészítéshez, vagy parfümök, illatosítók és különböző kozmetikumok előállításához is szuper dolgokat találhatunk náluk. Egyébként aki nem ragaszkodik az online válogatáshoz, vagy kifejezetten szeretné az illataikat megszaglászni, az a budapesti üzletükben nyitvatartási időben – hétfő és csütörtök között, délután három és öt óra között – megteheti ezt. Az oldalon még egy blog szekció is helyet kapott, ahonnan tovább tudunk kattintani a hosszabb tartalmakra. Valamint számos termék használatához kapunk segédletet: oktatóvideók is a rendelkezésre állnak. Szerintem szuper dolog, hogy erre is gondoltak! A termékeiket pedig mindig öröm használni – még sosem csalódtam a náluk vásárolt áru minőségében, és a szállítás is mindig rendben volt. Ráadásul ha 25 ezer forint felett vásárolsz tőlük, akkor akár csomagpontra, csomagautomatára, vagy éppen házhoz történő kiszállítással kéred a termékeket, ingyen szállítják ki a rendelésed! Így abszolút megéri szerintem egyszerre nagyobb tételben vásárolni.

Tehát akár egy új hobbihoz kaptál most kedvet, akár ha tapasztalt vagy a fent felsorolt tevékenységeket illetően, szívből tudom ajánlani a Pipere Porta fizikai és online üzletét, és persze a termékeiket! Bízom benne, hogy tudtam újat mondani ezekkel az információkkal, és hasznos lesz számotokra a bejegyzésem!