Vitaminok, napsütés, vízpart – csodás nyár a Balaton partján

A balatonpro.hu-nak hála, csodás nyarat töltöttünk a Balatonon. A családdal már évek óta oda járunk, még amikor picik voltak a gyerekek, hátunkra vettük az egész családot és nekivágtunk a nagy kirándulásnak.

balatonpro.hu

Persze ahogy teltek az évek, úgy alakult át a balatoni kiruccanás is. Míg kezdetben a vízparti ücsörgés és a korai lefekvés volt a megszokott, mára már az éjszakába is bele-belekóstolunk és szívesen vitorlázunk is. Ebben pedig a balatonpro.hu van nagy hasznunkra, hisz innen szoktunk vitorlást bérelni. Általában egy-két napra, de van, hogy hosszabb időre is. Szeretjük a vizet, szeretünk a vízen lenni, ilyenkor érezzük magunkat közel a természethez. Persze a gyerekek is nagyon élvezik a hajózást és a férjem jó pár éve már, hogy megszerezte a jogosítványt, amivel most már ő irányítja a vitorlást. Persze kell egy kis oktatás, legalábbis az első időkben szükségünk volt rá, hogy milyen hajót is bérelünk, hogy milyenek a vitorlák, a felszerelések, a műszerek, hogy mit hogy kell kezelni, beállítani.

De a balatonpro.hu ebben is segítségünkre volt és egyre magabiztosabban indulunk el most már. Sokat gondolkodtunk azon, hogy nem szeretnénk-e inkább magunk venni és fenntartani egy vitorlást, de aztán mindig arra jutottunk, hogy nem szeretnénk vesződni a fenntartásával és a tárolási nehézségekkel és egyébként sem alakul mindig úgy, hogy hosszú időre le tudunk menni a Balatonhoz. Így kézenfekvő a bérlés, amiben a balatonpro.hu csapatában profi szakemberekre leltünk.

De nemcsak ebben számíthatunk a balatonpro.hu-ra, hanem sok minden másban is, legyen szó akár céges csapatépítő rendezvényekről. Vagy akár szülinapi rendezvényről, legénybúcsúról, lánybúcsúról.