Vitaminokkal készültem a plasztikai műtétemre

Alapvetően abban hiszek, hogy a lehető legtöbb vitamint és értékes ásványi anyagot már érdemes a táplálkozással bevinni, mielőtt étrendkiegészítők után nyúlunk. Ugyanakkor magam sem vetem meg az ilyen készítményeket, ugyanis lehetnek olyan időszakok az életünkben, amikor szükségünk van egy kis extra löketre, mondhatni kiegészítésre. Általában online rendelek és a már jól bevált márkák között válogatok, ugyanakkor nagyon fontos a körültekintés és elővigyázatosság. Ezt főként azoknak mondom, akik külön, speciális vitaminokat szednek pl. hajnövesztésre, az egészséges ciklusért, a csontok egészségéért stb. – nagyon figyeljünk arra, miből mennyit viszünk be, ugyanis könnyen túl is adagolhatjuk a vitaminokat!

Jelenleg a vitaminokat a plasztikai műtétem előtti időszak miatt hívtam segítségül. Hosszas gondolkodás után ugyanis döntöttem, mégpedig a mell plasztika mellett, ami régi álmom volt, de pontosan utána kellett járnom a következményeknek, lehetséges kockázatoknak, és természetesen a megfelelő orvos kiválasztása is hosszas mérlegelést igényelt. Az én választásom Dr. Kelemen Ottó Phd plasztikai sebészre esett, aki több évtizedes szakmai tapasztalatával és az általa vezetett Kelemed Plasztika összhatásával győzött meg arról, hogy érdemes mellette döntenem. Amikor csak a honlapjukat nézegettem még, már akkor nagyon jó benyomást keltettek bennem, ugyanis kifejezetten részletes tájékoztató érhető el már ott is, beleértve minden kezelés és beavatkozás árát.

Kelemen doktor úr alapvetően a mell plasztikára, a különböző testformáló beavatkozásokra és az arcplasztikára (szemhéj-, fül- és tokaplasztika) kínál lehetőséget az ezek iránt érdeklődőknek, emellett különböző arcfiatalító kezelések is elérhetőek a Kelemed Plasztikánál, legyen szó hialuronsavas vagy botoxos kezelésről, és az egyéb, különféle lifting hatással bíró technikákról.

mell plasztika

Nagyon praktikus, hogy a honlapon egy konzultációs űrlap is helyett kapott, amely segítségével kényelmesen időpontot is foglalhatunk a doktor úrhoz. Minderre Budapesten, illetve Pécsett nyílik lehetőség, egyúttal pedig Skype-os elérhetőségünket is megadhatjuk, illetve az annak dedikált rubrikában részletesebben is leírhatjuk, hogy melyik kezelés iránt érdeklődünk. Számomra ugye ez a mell plasztika volt – alig várom már a műtétet, nagyon izgatott vagyok.