Vitamint csak jól szabad beszedni – csakúgy, ahogy motorgumit rendelni

Kicsiként sokat betegeskedő gyerkőc lévén hamar rá kellett jönnöm, hogy a vitaminok megfelelő pótlása kiemelt fontossággal bír a mindennapok során – és jobb vitaminokra, illetve megfelelő ételekre költeni a pénzt, mint szükség esetén gyógyszerekre.

Természetesen a legideálisabb az, ha a megfelelő étkezéssel fedezzük a vitaminszükségletünk nagy részét, de sok esetben nem elkerülhető a kiegészítés sem. Ilyenkor mindenképpen érdemes figyelni arra, hogy semmiből ne vigyünk be túl sokat és megfelelőek legyenek a beviteli arányok is, hiszen nagyon könnyű többet ártani mint használni, a lehető legjobb szándék ellenére is: vannak vitaminok, amelyek a megfelelő arányban segítik egymás felszívódását vagy semlegesek, de vannak, amelyek rossz arányban már lassítják, nehezítik ezt a folyamatot. Sőt vannak olyanok is, amelyeket egyszerre, vagy egymáshoz közeli időpontban sem szabad bevenni, éppen az előbbi okból kifolyólag – összességében azért mégsem olyan egyszerű megfelelően szedni a vitaminokat, mint ahogyan azt a reklámok sulykolják az emberbe.

De nemcsak a vitaminokkal ilyen nehéz a helyzet, hanem a megfelelő motorgumi megtalálása sem éppen egyszerű feladat, hiszen számos dolognak kell megfelelniük – és persze a minőség sem mindegy. Utóbbi miatt viszont nem kell aggódni, hogyha a motortire webáruház oldaláról rendelsz, hiszen minden termékük szuper minőségű, minimum egy év garanciával, mindezek mellett ráadásul elképesztően gyors, akár másnapi kiszállítással! Az évek alatt motorosként már számos webshopról próbálkoztunk rendeléssel a baráti körömmel, de eddig egyes-egyedül, kizárólag a motortire webáruház volt az, amivel teljesem meg volt elégedve mindenki, pedig aztán sokan voltunk sokfélék, tényleg sok szempontot vettünk figyelembe.

A szupergyors szállítás is teljesen komoly: amennyiben a délután folyamán leadod a rendelést, akkor azt még aznap feldolgozzák és akár másnap nálad is lehet házhoz szállítással, merthogy futárszolgálattal küldik a megrendelt csomagot – a futár ára pedig igazából elenyészőnek tekinthető a motorgumik értékéhez képest, főleg, hogy tényleg pikk-pakk kiszállításra is kerülnek. A MotorTire pedig rendelkezik szerelőműhellyel is, ennek köszönhetően lehetőséget adnak a személyes átvételre is és arra is, hogy előzetes egyeztetés után ők maguk cseréljék ki a motorgumikat – akkor is, ha nem tőlük vásároltad. A munkájuk is garanciális, tehát nyugodtan megbízhatsz bennük, bármivel is fordulsz hozzájuk.

A fizetés sem éppen bonyodalmas: fizethetsz előre utalással, utánvéttel, de akár bankkártyával is, legyen szó szállításról vagy személyes átvételről. Hogyha valamilyen oknál fogva használt motorgumit szeretnél vásárolni, természetesen arra is van lehetőség a motortire webáruháznál, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább kényelmes módot. Ha pedig bármiért aktualitását vesztette a megrendelésedet, akkor bármikor visszamondhatod vagy vissza is küldheted két héten belül a terméket, hiszen az elállási jog minden megrendelésre érvényes – ebben az esetben a pénzt utólag visszautalják.

Összességében a motortire webáruház nagyon nagy árukészlettel rendelkezik, gyors és rugalmas szállítással, ráadásul remek árakkal és egyéb szolgáltatásokkal kiegészítve – mi kellhet még? Baráti körömmel jó ideje kizárólag náluk vásárolunk különböző féle-fajta motorgumikat, a lehető legnagyobb megelégedettséggel, így még jó ideig tervezünk a törzsvásárlójuk maradni. Eddigi véleményem alapján, hogyha most kezdenél motorozni és szeretnél kezdő “szettet” vásárolni, vagy ha rutinos vagy már és újakra van szükséged- bármelyik esetben bátran ajánlom őket!