Vitaminvásárlás közben találtam rá a legmenőbb pólóra

Újabban sokkal jobban odafigyelek arra, hogy egészséges életmódot folytassak. Ehhez egyrészt megpróbálok több testmozgást végezni, mostanság például eljárok futni, és okosabban is étkezem, több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok.

De egy olyan borús és vírusos időszakban, mint ami az elmúlt pár hónap volt, fontos, hogy vitamint is szedjünk. Ezért kezdtem el különböző vitamintípusokat kombinálva szedni, hogy megpróbáljam a szokásos téli-koratavaszi betegségeket elkerülni.

Ezért mentem be vitamint venni múltkor egy drogériába, ahol a kasszás srácon rögtön feltűnt, hogy egy nagyon menő póló van, ami a kedvenc sorozatomat, a Squid Gamet ábrázolta. Kérdeztem is tőle, hogy honnan van a póló, mire mondta, hogy a LolMarkt.hu-ról rendelte.

Sose hallottam még előtte erről a cégről, de amikor a Lolmarkt honlapjára mentem, elámultam rajta, hogy mennyi féle pólót lehet náluk kapni. Sok kategória van, de külön, név szerint is lehet keresni termékekre.

Tudtam, mit szeretnék, de gondoltam, kicsit körbenézek. A top termékek és a legújabb termékek között is láttam már jó kis pólókat és pulcsikat, de gondoltam, kipróbálom, hogy egy kategóriában keresgélek.

A LolMarkt.hu epik kategóriája például nagyon tetszett. Itt ugyanis kapucnis pulcsik, baseball sapkák és persze pólók is vannak tök jó designnal ellátott mintákkal. Unisex pulcsik is megtalálhatók, de persze a pólóknál a fazon miatt külön van női és férfi kollekció.

A legénybúcsús pólókra is ránéztem. Voltak elképesztő ötletes darabok is, főként azok fogtak meg, amelyeken valami filmes utalás volt, én nagyon szeretem az ilyen típusú pólókat. Amikor ránéztem egy konkrét termékre, megláttam, hogy a LOLmarktnál külön ki tudod választani a vőlegény pólójának színét és méretét, és külön a csapatét. Ezt nagyon jó megoldásnak gondolom, megkönnyíti ugyanis a rendelés folyamatát.

De rá kellett szólnom magamra, hogy én most nem legénybúcsús pólókat jöttem megnézni a LolMarkt.hu oldalán.

Úgyhogy megnéztem a filmes pólók kínálatát. Egészen le voltam nyűgözve, mennyi minden volt, olyan filmekből is, amiket imádok. Tudtam, hogy itt már vége, ennyi volt, itt hagyom a fizetésem.Na jó, nem, de kettő pólót megengedek magamnak. – gondoltam.

Úgyhogy először is megkerestem a Squid Game-es pólót, amin a srácon láttam előző nap, és nagyon lelkesen neki is láttam, hogy kosárba rakjam.

Elbizonytalanodtam viszont, hogy mekkora méret is kell nekem. Szerencsére viszont a LOLmarkt weboldalán egy mérettáblázat is van, ahol egy rajz segítségével magyarázzák el, hogy melyik méret centiméterben mérve mit jelent. Így megtaláltam a méretem, és végül egy Jurrasic Parkos pólóval kiegészülve meg is rendeltem online, egyszerűen a két pólót.

A LOLmarkt szerencsére nagyon hamar kiszállította a rendelést, és örömmel nyugtáztam, hogy jó minőségű ruhaneműket kaptam a pénzemért. Tényleg, majd meg is köszönöm az eladónak, akitől a vitamint vettem, hogy ajánlotta őket.

Úgyhogy én mindezek miatt biztatlak titeket arra, hogy ti is rendeljetek a LolMarkt.hu-ról pólókat, pulcsikat vagy éppen sapkákat.