Xiaomi szerviz, ahol a menthető készülékek meggyógyulnak

Prevenció. Ez lehetne a cikk kulcsszava, hiszen ahogyan a vitaminokat beszedem azért, hogy ne legyek beteg, úgy a telefonomra is tokot teszek azért, hogy ne törjem össze, amikor naponta kétszer leejtem. Mindkettőnek a megelőzés a lényege, de persze mindkét esetben benne van a pakliban, hogy aztán mégsem úgy jön ki a lépés, és beteg leszek, vagy épp pont úgy ejtem le a telefont, hogy azt aztán semmi se védje meg. De egy törött kijelző még nem a világ vége, meg kell javíttatni és aztán ugyanúgy szedni tovább a vitaminokat – vagyis viselni a tokot és a fóliát, mert hosszú távon ezek jelentik a pajzsot a szervezetnek – és a másik esetben a telefonnak. Ha pedig kell egy gyors szerviz, ahol simán kicserélik a telefon kijelzőjét, akkor az Alleeban van egy üzlet, ami Xiaomi szerviz is egyben – több másik telefonmárkával egyetemben, így érdemes lehet bármilyen problémával hozzájuk fordulni első körben.

Az lcdfix.hu címen érhetők el neten, amit azért lehet jó végigpásztázni, mert itt vannak fenn azok a készülékek is, amelyeket éppen felújítva értékesítenek. Ez az üzlet ugyanis nem pusztán Xiaomi szerviz, de felújított készülékek eladásával is foglalkoznak. Ez pedig egy olyan dolog, amiben a magam részéről abszolút van fantázia. Eddig nemigen kerültem kapcsolatba olyan üzlettel, ahol garanciavállalással értékesítettek használt termékeket, ezért rögtön nagyon szimpatikus opciónak találtam azt, hogy az lcdfix.hu nem csak a Xiaomi szerviz ügyekben kompetens, de a használt, jó minőségű készülékek ügyében is.

Az éppen készleten lévő termékeket az lcdfix.hu készülékek oldalon lehet megnézni, van közöttük mai darab és kicsit korábbi, de ugyanúgy megbízható konstrukció is, szóval szerintem mindenki megtalálhatja a magának szimpatikus darabot. Ami pedig a Xiaomi szervizt illeti, a kijelző csere és az akkumulátor csere nem okozhat problémát a srácoknak. Eleve az a lényege a munkájuknak, hogy gyorsan elkészítsék a javítást és hamar megoldják a megrendelő problémáját, mert manapság egy telefont nem lehet napokig hanyagolni.

A szerviztevékenységen és az eladáson túl persze vannak náluk telefontokok és fóliák is, mint az ahogy általában lenni szokott a telefonos boltokban. Mint ahogy azt a cikkem elején is említettem, szerintem érdemes élni ezekkel az eszközökkel, mert minél jobban vigyázunk az adott készülékre, annál tovább használhatjuk azt mindenféle probléma nélkül.

A Xiaomi szerviz persze hibátlanul megoldotta a kijelzőm hibáját és ha már úgy alakult, hogy ott vagyok, akkor már az akksit is kicseréltettem, hogy még egy pár évet jó legyen a készülék. De ezek után, hogy most már tudom, hogy van ez a cég, ahol ilyen király használt telefonok vannak garanciával, biztos, hogy itt fogom venni a következő készüléket.

Annak, aki pedig egyébként is járatos az Allee felé, könnyű dolga van, mert be tud menni személyesen megnézni a szóban forgó készülékeket és akár tanácsot is tud kérni, hogy milyen felhasználásra melyiket ajánlják a szakemberek. Egyébként maga az az elgondolás, hogy ne kelljen azonnal kidobni valamit, ami még életre lehelhető, az szerintem nagyon menő és trendi és több így gondolkodó vállalkozóra volna szükség, akik azon ügyködnek, hogy hogyan mentsük meg azt, ami még menthető.

Mint Xiaomi szerviz bármikor újra választanám az lcdfix.hu csapatát és legközelebb már ahogy mondtam, a telefon vásárlást is valószínűleg itt fogom intézni.

Xiaomi szerviz