mobirise.com


CRYSTAL SILVER 

A fertőtlenitő fém


Az ezüst ősidők óta használt fém, fertőtlenítő és sebgyógyító hatásait már az ókori görögök és rómaiak is ismerték. Italaikat ezüst edényekben tárolták, hogy tovább megőrizzék frissességüket. Amerikai telepesek ezüst dollár érmét tettek a tejbe, hogy ne savanyodjon meg.  Ma már viszont tudjuk, hogy az ezüst képes fertőtleníteni, víztisztítókban és kötszerekben használjuk ki ezt a hatását.


Belsőleg kolloid formában szoktuk alkalmazni, így elkerülhető az argirózis. Az argirózis akkor alakul ki, ha túl sok ezüst kerül a szervezetbe, ilyenkor a bőr szürkéskék színűre torzul és ez az állapot sok esetben tartóssá is válik. Viszont ezüst-kolloid nagy mennyiségű fogyasztása esetén még sosem figyeltek meg argirózist.


A Flavin 7 Crystal Silver nevű terméke ezüst-kolloid és grapefruitmag-kivonat keveréke. Az ezüst-kolloidot főként immunerősítésre használjuk, de alkalmazhatjuk vírusfertőzések, bakteriális és gombás fertőzések esetén kiegészítésként.


 Az ezüst-kolloid mind külsőleg, mind belsőleg képes virucid, baktericid és fungicid hatást kifejteni, így akár bőrön alkalmazva is hasznos.
Belsőleg alkalmazható torokgyulladás, nyelvgyulladás, fogínygyulladás, alsó- és felsőlégúti megbetegedések, influenza vagy húgyúti fertőzések esetén.


Külsőleg alkalmazva megszüntethetők vele a bőr és a köröm gombás elváltozásai, enyhítheti az ekcéma és a pikkelysömör tüneteit és ritkithatja a panaszok megjelenését. A fejbőrbe masszírozva megszünteti a fejbőr szárazságát és a korpásodást. Hüvelyi fertőzések esetén használhatjuk hüvelyöblítésre.


A grapefruitmag-kivonat jó gomba- és baktériumölő hatással rendelkezik, így tökéletes kiegészítője az ezüst-kolloidnak. Candida-fertőzés esetén alkalmazása kifejezetten javasolt, ilyenkor érdemes kiegészíteni a kezelést Fitotree cseppel vagy kapszulával.


A Crsytal Silver összetétele:

Ezüst-kolloid 20-25ppm sűrűségben

Grapefruitmag-kivonat (20ml-ben)

Ebből polifenolok: 42,5mg

Citrus bioflavonoidok: 19mg


Javasolt napi adag: 2x5-10ml, maximum 50ml